Неділя, 19.05.2024, 14:39 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Січень » 29
Кравчук Лідія Трохимівна - це особистість неординарна. Кравчук Л.Т. є прихильником ідей Народної Партії, а тому і з 2004 року крокує в ногу з народниками, бере активну участь в організації заходів та проведенні ідеологічно-просвітницької роботи серед знайомих та друзів, яких в місті має чимало.
Її працелюбність, кипуча життєва енергія та комунікабельність сприяли в часи безробіття і розрухи в державі заняттю підприємницькою діяльністю. З метою захисту дрібних підприємців, створенню умов для реалізації своїх можливостей, перспективному розвитку дрібного підприємництва в місті Умань в 2002 році Лідія Трохимівна створила та очолила Лігу підприємців. В місті працює координаційна рада по підприємництву під керівництвом міського голови, в якій Лідія Трохимівна Кравчук представляє інтереси дрібного бізнесу. З ініціативи Ліги підприємців щорічно ставки податків для дрібних підприємців узгоджуються з правлінням Ліги.
Протягом 2 років голові Ліги підпр ... Читати далі »
Переглядів: 615 | Додав: narodna | Дата: 29.01.2009

23 січня 2009 року в м.Умань відбувся Огляд-конкурс творчих колективів дітей з малозабезпечених та багатодітних родин, який проходив на базі Будинку дитячої та юнацької творчості.
До уваги гостей та журі було представлено 20 номерів художньої самодіяльності (спів, гра на музичних інструментах, акробатичні та танцювальні номери), виставка дитячих творчих робіт (малюнки, вишивка, оригамі, вироби з бісеру, природного матеріалу, різьба по дереву). В конусі приймало участь 35 дітей віком від 6 до 14 років, для яких цей Конкурс був справжнім святом, під час якого вони мали нагоду продемонстрували свої таланти. Журі було нелегко визначити переможців, адже кожна дитина - то є унікальне творіння зі своїми неординарними здібностями.
І все таки І місце дісталось 10- річному виконавцю танцю «Яблучко» Котліколямову Вадиму, ІІ місце розподілили між собою Гут Надія, 14 років –художнє читання вірша М.Негоди « Летіли 2 чайки» та Качур Людмила, 14 років – пісн ... Читати далі »
Переглядів: 637 | Додав: narodna | Дата: 29.01.2009