Неділя, 19.05.2024, 14:04 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Січень » 20
Прочитала на сайті Черкаської регіональної організації Народної Партії матеріали, що стосуються проблем малих підприємців, які виникли в зв’язку з підготовкою змін в податковому законодавстві.
Ці проблеми хвилюють не тільки підприємців м. Черкаси, але й інших населених пунктів області. В підтримку своїх слів пишу думку моїх колег – працівників ринкової торгівлі з міста Умані.
Минулої суботи в Умані поблизу кіноте¬атру "Комсомолець" зібралися на захист своїх інтересів близько 200 місцевих підприєм¬ців. В своїх виступах вони висловлювалися проти прий¬няття законопроекту "Про місцеві по¬датки та збори", який Верховна Рада прийняла в першому читанні і готується Комітет з питань податкової та митної політики до другого читання.
За цим законопроектом планують скасу¬вати ринковий збір. Замість нього ввести ринковий податок.
— За новими розрахунками сплачувати¬мемо в 10-15 разів більше, — з болем говорить підприємець Руслана Гладченко. ... Читати далі »
Переглядів: 706 | Додав: narodna | Дата: 20.01.2009

Щиро вітаю Вас із Днем Соборності – святом демократичного єднання українців в Українській державі. Акт Злуки 1919 року Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки став вищим виявом патріотизму, волі народу до консолідації зусиль, зміцнення української нації.
Розквітає незалежна соборна Україна. Ми твердо знаємо – тільки у нашому єднанні її сила. Нашу Батьківщину вже ніхто й ніколи не розділить ні за якими ознаками. Плекаймо ж ідеал власної соборної держави, свободи і демократії, у яких гармонійно розвиваються регіони – Південь і Північ, Захід і Схід.
Нехай сповнюються серця українців гордістю за свою державу, спільними планами і радістю їх звершень, прагненням порозуміння, добра і успіху!
Щасти Вам щодень у шляхетних справах на благо Черкащини, на благо України!

З повагою

народний депутат України,
голова Черкаської регіональної організації
Народної Партії
С.М ... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: narodna | Дата: 20.01.2009

В перерві між засіданнями Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради України наш кореспондент взяв інтерв’ю в народного депутата України Терещука С. М.

Сергію Миколайовичу, не так давно настав 2009 рік. Просимо поділитися Вашим враженням і дати оцінку 2008 року . Що він приніс для України, для людей в тому числі черкащан?

Аналітики говорять про те, що більше половини громадян України позитивно оцінюють для себе минулий рік. Хоча, якщо давати оцінку минулого року в цілому, я б сказав, що він приніс багато розчарувань для більшості наших людей в цьому році. І в першу чергу це стосується збереження робочих місць, своєчасне отримання гідної заробітної плати, забезпеченість першим робочим місцем молоді, можливості оплати навчання для отримання вищої освіти. Рівень довіри як до Президента, так і уряду не просто знизився, він упав із-за непослідовних кроків у вирішенні соціально-економічних проб ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: narodna | Дата: 20.01.2009