Неділя, 19.05.2024, 12:52 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Січень » 21
Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин наголошує на необхідності уважно проаналізувати підходи до визначення і здійснення зовнішньої і внутрішньої політики України. Про це він заявив, спілкуючись з журналістами в ході робочої поїздки до Житомирської області.

Володимир Литвин вважає, що підходи до визначення і здійснення зовнішньої політики «повинні будуватися з урахуванням внутрішніх потреб країни, з урахуванням суспільних настроїв і повинні відповідати інтересам держави та суспільства, а не баченню окремих людей щодо того, якою має бути зовнішня політика». У цьому контексті В.Литвин вкотре наголосив на необхідності ухвалення у Верховній Раді України «якісно нового» закону про засади внутрішньої та зовнішньої політики держави. «Тоді більш прогнозованими і результативними для України будуть питання, які лежать в площині економічної співпраці», - сказав він. Голова Народної Партії висловив переконання, що «саме питання вну ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: narodna | Дата: 21.01.2009 | Коментарі (0)

Голова Верховної Ради, Голова Народної Партії Володимир Литвин не виключає політичного протистояння в Україні після укладення газових контрактів з Росією. Про це він заявив на прес-конференції у Новограді-Волинському під час робочої поїздки до Житомирщині 20січня 2009 року.

"Зрозуміло, що цей договір буде приводом для політичного протистояння і зведення рахунків", - сказав В.Литвин. Разом з тим він закликав політиків не зводити рахунки та не з’ясовувати правильність чи неправильність підписаних газових угод.

"Зараз починають зводити рахунки - правильно чи ні підписані газові угоди. Питання ж не в тому і не в тій площині його треба ставити. Питання в тому, що треба працювати і зробити усе, щоб згадати про необхідність реконструкції наших виробництв, щоб не "висмоктували" з підприємств до останнього, наживаючись, українські олігархи, а щоб вкладали у них кошти. Очевидно, повинні бути і відповідні нормативи на реконструкцію, на модерніза ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: narodna | Дата: 21.01.2009

На адресу виконкому Черкаської регіональної організації Народної Партії та народного депутата України С.М. Терещука надходять листи з проханням роз’яснити та допомогти у питанні повернення коштів покладених громадянами на депозитні рахунки.
За роз’ясненням з даного питання ми звернулися до начальника юридичного відділу ТОВ «Агропромислова компанія «Маїс»
Юрія Смілянського.
- Між вкладниками та банками є основний юридичний документ – договір в якому передбачено всі умови взаємовідносин, в тому числі і порядку дострокового зняття коштів з депозитного рахунку до закінчення терміну передбаченого договором.
В більшості договорів, в такому разі, передбачено невиплату відсотків одержаних від суми депозиту. Інших умов немає.
Я переконаний, що власники депозитних вкладів мають такі ж пра¬ва, як і банки, що позиваються до своїх боржників. Забрати свої гроші з банку можна, навіть попри усі постанови НБУ і навіть коли у ... Читати далі »
Переглядів: 681 | Додав: narodna | Дата: 21.01.2009

Закінчилися Різдвяні свята, громадське життя Черкащини знову входить в розмірене русло, люди будують плани, підбивають підсумки минулого року. Поділитися думками про знакові події 2008 року ми попросили членів Народної Партії - авторитетних людей Черкащини.

Володимир Лук'янець, перший заступник голови Черкаської регіональної організації Народної Партії, депутат Черкаської обласної ради, дирек¬тор ДП «Златодар»:
- На мою думку, минулий рік порадував працівників сільського господарства великим збором зерна. Такий показник урожайності порадував мене як аграрія. Разом з тим, відклалися в пам'яті вчинки влади на всіх рівнях, яка в черговий раз довела свою нездатність підтримувати роботу наших трудівників, в першу чергу, за рахунок дотацій та збереження ринкової ціни на зерно. Було багато декларативних заяв, але відчутної допомоги з боку держави для сільськогосподарських підприємств не було. І як результат – зібраний урожай не при ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: narodna | Дата: 21.01.2009