Неділя, 19.05.2024, 13:01 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Січень » 22
Голові Верховної Ради України,
Голові Народної Партії
В.М. Литвину, народним
депутатам України фракції
Блоку Литвина

Звернення

Днями у більшості міст і районів Черкащини прокотилась хвиля масових протестів проти прийняття Верховною Радою Закону України № 3522 від 22 грудня 2008 року «Про місцеві податки і збори». Представники малого та середнього бізнесу, а разом із ними і рядові громадяни повсюдно заявляють, що остаточне прийняття цього Закон ляже важким тягарем переш за все на плечі малозабезпечених людей, тих, хто живе безпосередньо з ринків.
Передбачене проектом збільшення ринкового податку і рекламного збору у десять, податку за місце паркування – у тридцять три, туристичного збору – у двадцять разів не витримають в першу чергу дрібні підприємці. Працюючи у сфері торгівлі на ринках чи на земельних ділянках із статусом ринків, вони змушені будуть ... Читати далі »
Переглядів: 510 | Додав: narodna | Дата: 22.01.2009

22 січня - День Соборності України. Це свято наголошується в Україні щорік в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, яке відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності наголошується з 1999 року.
В Черкасах відбулося покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченка та святкові заходи присвячені цій пам’ятній для українського народу даті в приміщенні Черкаської обласної філармонії. Участь у заходах прийняли представники виконкому Черкаської регіональної та місської організацій Народної Паритії, а також актив Черкаського регіонального осередку ВМГО «Народний альянс молоді».
«Лише в єдності дій можна досягти стратегічної мети – побудови економічно й духовно багатої вільної й демократичної України» – під цим гаслом в області пройшли заходи приурочені до Дня Соборності.

Прес-служба
Черкаської регіональної організації
... Читати далі »
Переглядів: 566 | Додав: narodna | Дата: 22.01.2009

В день Соборності України Черкаський регіональний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Народний альянс молоді» оприлюднив свої позиції щодо актуальних питань нашого складного політичного і економічного життя. Чого ж домагаються молоді народники своєю акцією.
Найперше вони заявляють, що повністю підтримують ідею неподільності держави проголошену у січні 1919 року. У цьому зв’язку вони схвально зустріли пропозицію топонімічної комісії, створеній при міській раді м. Черкаси, повернути назву Соборної центральній площі міста, щоб і назва об’єднувала людей.
Але головне, про що хотіла б сказати молодь владі, це про погіршення становища молоді у державі. У зв’язку із тотальною кризою молодь втратила навіть ті крихти, які були вже позначені хоч законодавчо і хай не повністю, але таки спрацьовували.
Йдеться про втрату дієвості Закону України «Про перше робоче місце». Нині у центрах зайнятості у Черкасах на отримання роботи ... Читати далі »
Переглядів: 511 | Додав: narodna | Дата: 22.01.2009