Неділя, 19.05.2024, 14:39 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Січень » 08
Дух Новорічно-різдвяних свят заспокоює найзапекліші політичні пристрасті. Політики забувають про взаємні прочухани і сварки, вони відпочивають – хтось за кордоном, інші в Україні.
Днями, під час перебування в с. Мошни Черкаського району ми поцікавилися у народного депутата України Сергія Миколайовича Терещука, як він традиційно святкує Різдво.
За словами Сергія Миколайовича прихід Нового 2009 року він відсвяткував у колі своєї сім`ї в м. Черкаси, а 6 січня разом з дружиною та дочкою поїхав до своїх батьків у с. Онопріївку Тальнівського району де і відзначав Різдво.

Сергію Миколайовичу, а що цього річ було у Вашому святковому меню?

С.М. Нічого особливого - 12 пісних страв на столі, цієї традиції ми дотримуємось обов’язково. Моя мама готує кутю. У дитинстві це було найсмачніше, що ми з братом куштували.

А колядувати пробували?

С.М. У дитинстві колядував. Але у мене погано виходило - почу ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: narodna | Дата: 08.01.2009

Доброго дня, шановний Сергію Миколайовичу!

Ми ветерани міста Черкаси та Черкаського району радісно зустріли новину про присвоєння звання «Почесний громадянин Черкащини» Лутаку Івану Кіндратовичу. Кому, як не нам знати, скільки доброго зробив Іван Лутак для розвитку Черкас та становлення новоствореної Черкаської області.
Висловлюємо щиру вдячність депутатам-народникам Смілянської та Катеринопільської районних рад, які внесли на розгляд та організували підтримку подання на нагородження, також депутатам «Народного блоку Литвина», які зробили все можливе, щоб звання «Почесний громадянин Черкащини» №1 було присвоєно саме «зодчому» Черкащини.
Знаковим ми вважаємо визнання другим Почесним громадянином Черкащини поета-письменника, автора легендарної пісні «Степом-степом» Миколу Тодосійовича Негоду, знаковим тому, що будучи першим секретарем обкому Комуністичної партії України Іван Кіндратович підтримував дружні стосу ... Читати далі »
Переглядів: 604 | Додав: narodna | Дата: 08.01.2009