Неділя, 19.05.2024, 12:02 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Січень » 13
Довгий час працював на керівних посадах в сільського господарства Смілянського району, член Народної Партії Колодка Л.І. Більше десяти років він очолював одне з передових господарств, яке знаходиться в селі Велика Яблунівка. Завдяки об’єднанню зусиль спеціалістів та працівників господарства, депутатів сільради було вирішено багато соціальних проблем села, серед них: проведено асфальтування вулиць, капітальний ремонт школи, збудовано котельню для школи, здійснено ремонт ФАПу, завершено газифікацію села.
По стопах батька пішов і його син Ігор. Довгий час після закінчення ВНЗ він пропрацював в управлінні сільського господарства району на посадах головного інженера та начальника управління. Проте хотілося накопичений досвід реалізувати на конкретній роботі в господарстві. Тому, коли батько вийшов на заслужений відпочинок, він очолив замість нього великий сільськогосподарський підрозділ СТОВ «Зернова компанія Хорс», який працював на площі біля 5000 га зе ... Читати далі »
Переглядів: 579 | Додав: narodna | Дата: 13.01.2009

Про це говорили 10 січня керівники відомих на Черкащині сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств. Вони зібрались, щоб колективно знайти шляхи захисту сільських товаровиробників. Зібрання ініціював керівник фракції Народного блоку Литвина в обласній раді Володимир Лук’янець. У зустрічі взяв участь і виступив народний депутат України, голова обласної організації Народної Партії - Сергій Терещук. Ми попросили його прокоментувати події в Україні, поділитись своїм баченням виходу із кризи.

- Сергію Миколайовичу, чому аграрники змушені шукати порятунку власними силами?

- Трясовина безвладдя засмоктує. Вона вже зупинила розвиток виробництва, погрожує згубити всі наші прагнення і зусилля. В облозі економічної, фінансової, політичної кризи останнім цвяхом може стати ціна на газ, Вартості тисячі кубометрів за майже 500 доларів наша економіка просто не витримає. До цього не готові ні підприємства, ні населенн ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: narodna | Дата: 13.01.2009