Неділя, 19.05.2024, 12:52 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Лютий » 09
Приділяючи постійну увагу роботі депутатів-народників місцевих рад Уманського району, виконком районної організації Народної Партії виступив з ініціативою створення спеціального громадського органу по координації, навчанню та використанню можливостей молодих депутатів на потреби сільських громад.
Всього в Уманському районі 120 депутатів сільських рад, які мали на початок скликання вік до 35-ти років. Найбільше серед молодих депутатів сільських рад – учителів.
Створення ради молодих депутатів сільських рад Уманського району дало можливість організувати їх навчання, дати ґрунтовні знання по їх правах, як депутатів місцевих рад. Крім цього проведено анкетування молодих депутатів, що дало змогу виначити слабкі місця в роботі молодих депутатів і в першу чергу, з питань планування своєї роботи, форми та змісту взаємовідносин з органами виконавчої влади.
Перше, що було зроблено – організовано навчання за участю головного спеціаліста з питань ... Читати далі »
Переглядів: 667 | Додав: narodna | Дата: 09.02.2009

Економічна криза, що від неї зараз потерпає Україна породжує немало проблем для людей різних вікових груп, але чи не найбільше вона торкнулася самої активної, але соціально-незахищеної частини населення – молодих людей, юнаків і дівчат.
Різного роду соціологи та експерти в один голос твердять: «Рівень соціального напруження в державі надзвичайно великий, потрібно очікувати соціальний вибух».
Але розуміючи, що різного роду деструктивні соціальні прояви, як би того не хотіли окремі політичні сили, ні до чого доброго не приведуть ми вирішили з’ясувати настрої молодих людей, актуальні проблеми їхнього буття.

Володимир, студент Східноєвропейського університету, 22 роки:
- Найактуальнішою проблемою, що постала переді мною на даний час – це пошук роботи. В цьому році я закінчую університет, – а тому найперше, що мене цікавить - це можливість працевлаштування, та ще й бажано за своєю кваліфікацією, а це ... Читати далі »

Переглядів: 507 | Додав: narodna | Дата: 09.02.2009