Неділя, 19.05.2024, 14:39 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Лютий » 02
По ініціативі депутатів-народників місцевих рад Черкаської області підтримане депутатами обласної ради на сесії обласної ради 26 грудня 2008 року звання «Почесний громадянин Черкащини» присвоєно Іванові Лутаку, який у 1954-1961 роках працював головою Черкаського облвиконкому, а в 1976-1988 роках – першим секретарем обкому Компартії України і зробив вагомий внесок у економічний і культурний розвиток області.
Однак цю почесну нагороду не вдалося одержати шановному земляку, який довгий час хворів і пішов з життя.
У суботу, 31 січня у Клубі Кабінету Міністрів у м. Київ відбулася офіційна церемонія прощання з першим головою Черкаського виконкому новоствореної Черкаської обласної Ради депутатів трудящих Іваном Кіндратовичем Лутаком, який помер 29 січня у Києві на 90-му році життя.
Провести в останню путь відомого в Україні керівника та підтримати його рідних у непоправному горі прибули Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Во ... Читати далі »
Переглядів: 831 | Додав: narodna | Дата: 02.02.2009

Нещодавно робоча група у складі помічників-консультантів народного депутата України Сергія Терещука, працівників апарату обласної організації Народної Партії під час роботи з виборцями Маньківського району, що на Черкащині, дізнались про діяльність тут нового громадського об’єднання, яке між собою депутати умовно назвають партією захисників інтересів Маньківщини. Юридично дана структура не зареєстрована, а практично діє. Відомо, що на місцях гострі і невідкладні проблеми перефутболювати нікому, тому депутати районної ради вирішили об’єднати свої зусилля незалежно від партійної приналежності, щоб боротися спільно за краще життя людей. Про те, що з цього виходить, а також баченням шляхів долання тотальної кризи на рівні даного району діляться депутати райради і місцеві посадовці.

Риженко Анатолій Володимирович, голова районної ради.
- Ділити владу, влаштовувати політичні розбори у районах немає ніякого сенсу. ... Читати далі »
Переглядів: 747 | Додав: narodna | Дата: 02.02.2009

Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин наголошує, що Президент Віктор Ющенко та прем’єр-міністр Юлія Тимошенко між собою не спілкуються. Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу ТВІ 1 лютого 2009 року. Він зазначив, що “жодного контакту немає. Обмін відбувається через телеекрани”.

В.Литвин підкреслив, що не знаходять підтримки “всі мої намагання звести Президента і прем’єр-міністра, всі мої діалоги з Президентом і прем’єр-міністром, щоб ми припинили оцю сварку, як погані сусіди, щоб ми виробили підходи до розв’язання проблем”.

Спікер наголосив, що в такій ситуації “Верховна Рада повинна стати центром” і забезпечити розробку комплексу невідкладних дій і контролю за їх втіленням.

Відповідаючи на запитання, чи правда те, що 29 січня Президент України В.Ющенко не захотів покладати квіти до пам’ятника Героям Крут з іншими першими посадовими особами, В.Литвин по суті підтвердив цю інформацію. За його словами, передбачал ... Читати далі »

Переглядів: 617 | Додав: narodna | Дата: 02.02.2009