Неділя, 19.05.2024, 13:00 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Лютий » 06
Ми, члени кварткому №8, щиро вдячні нашому депутату міськради фракції «Народний блок Литвина», голові Смілянської міської організації Народної Партії Андрію Івановичу Романенку за зустріч з нами. Це людина з доброю душею, з великим серцем, мудра і порядна. На всі заяви і скарги від кварткому відгукується і по можливості вирішує і допомагає. Ми йому за це дуже вдячні.
На Новий рік він теж знайшов час для нас і не просто провів формальну зустріч, а, як завжди, записав наші зауваження і не тільки нас вислухав, а й з головою кварткому .Є.Гундар привітав нас поштовими листівками, а ще солодощами і цитрусовими. А коли вручав подарунки, ще й розцілував, повірте, у кожної навернулися сльози від радощів.
Ось такий наш депутат Андрій Іванович Романенко. Хочеться бачити не поодиноких таких депутатів, як Андрій Іванович, тоді б і життя наше було набагато краще.

Марія РАТУШНА.
Марія ШАПОШНЙК,
Віктор ... Читати далі »
Переглядів: 567 | Додав: narodna | Дата: 06.02.2009

З поміж усіх прошарків громадян нашої держави від недолугих реформ селяни потерпіли найбільше. У більшості з них забрали все – роботу, землю, побутові і медичні послуги. Змінами до Закону України «Про особисте селянське господарство», прийнятим Верховною Радою 25 грудня 2008 року, їх взагалі викинули з поля державного захисту, як ізгоїв приречених на повільне вимирання. Далекоглядним і всезнаючим законодавцям та всім тим, хто їх обслуговує, видалось, що селянин, маючи картоплю і курку, може обійтись без основної роботи, бо він, бачите, і так уже зайнятий і повинен виживати на клаптику землі біля хати. На цій підставі органи зайнятості відтепер не визнають селян безробітними і нібито законно позбавляють їх матеріальної допомоги.
Ця «дрімуча» поправка до закону викликала величезне обурення і протестні настрої у мешканців сіл. Законодавці розраховували, напевне, на віртуальних аграріїв, які для особистого селянського господарства по цьому ж Закону можу ... Читати далі »
Переглядів: 567 | Додав: narodna | Дата: 06.02.2009