Неділя, 19.05.2024, 12:00 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » Архів матеріалів
«Я ще раз переконався, що в кожного своя правда, у кожного своя Україна. Що поділ країни продовжується, і кожен хоче цей поділ зафіксувати для себе, щоб зберегти собі електоральну підтримку», – заявив лідер фракції «Блок Литвина» під час виступу з трибуни Верховної Ради України 2 вересня 2008 року, зробивши висновок з виступів керівників фракції та Голови Верховної Ради України. На його думку, країну вкотре, як це було в 2004 році, «розрізають по живому» – як у питаннях внутрішньої, так і зовнішньої політики.
За словами В. Литвина, сьогодні вже втретє соратники Президента не дали можливості виступити В. Ющенку в парламенті. Голова Народної Партії вважає причиною цього образу представників БЮТ «через звинувачення прем’єр-міністра в державній зраді з боку соратників Президента». «Скажіть, така влада Україні потрібна? Можливо, для такої влади треба замінити народ?», – наголосив Володимир Литвин.
«Ви хочете відбутися ... Читати далі »
Переглядів: 708 | Додав: narodna | Дата: 30.09.2008 | Коментарі (0)

20-21 вересня 2008 року в м.Умань Черкаської області зустрічали жіноцтво Хмельниччини, Вінничини, м.Києва та м. Умань під час виїзного засідання ВГО «Народниця» за Круглим столом на тему : «Роль жінки в побудові громадянського суспільства в Україні».
Керівниками проекту виступили: Кремешна Т.І., голова ВГО «Народниці» та Кучер Г.М., заступник міського голови м.Умань, начальник управління праці та соціального захисту населення, голова Черкаської обласної організації ВГО «Народниці», голова міської організації Народної Партії.
Координаторами проекту є: Осадчук О.К. – заступник голови Народної Партії, Зарубінський О.О.- народний депутат України, Шпак В.Ф.- народний депутат України, голова Хмельницької обласної організації Народної Партії, Терещук С.М. - народний депутат України, голова Черкаської регіональної організації Народної Партії, Черній В.В., голова Вінницької регіональної організації Народної Партії.
Круглий стіл зібрав близько 50 жінок, 28 з яких представляють всі к ... Читати далі »
Переглядів: 1095 | Додав: narodna | Дата: 26.09.2008 | Коментарі (0)

До виконкому Черкаської регіональної організації Народної Партії надійшло звернення голови Рожнятівської районної організації Народної Партії Івано-Франківської області - Петляк Ярослав Миколайович просив надати допомогу закладам освіти та культури продуктами першої необхідності, особливо, потребували забезпечення картоплею.
Народний депутат України, голова Черкаської регіональної організації Терещук С.М. відкликнувся на звернення про допомогу і звернувся до однопартійців Черкащини з проханням організувати збір картоплі.
В середині вересня було зібрано 20 тонн картоплі, яку перевезли в Рожнятівський район Івано-Франківської області і роздано в дитячі та освітні заклади.
Приклад співпраці організацій Народної Партії у вирішенні злободенних проблем конкретного регіону гідний наслідування.
Регіональна організація вцілому надала постраждалим регіонам коштами, продуктами харчування, будівельними матеріалами, допомогу на суму біля 700 тис. грн.
Робота по наданню допомоги ... Читати далі »
Переглядів: 683 | Додав: narodna | Дата: 26.09.2008 | Коментарі (0)

Це перша з умов виходу із чергової війни, що розгорнулась між Президентом, Кабінетом Міністрів і Верховною Радою. Навіть побіжний огляд вже пережитих нами за 17 років потрясінь наводить на думку, що ми приречені жити в лещатих безперервних запеклих протистоянь за владу. Як політик і науковець Володимир Литвин у своїй заяві, схваленій однойменною фракцією у парламенті і Політвиконкомом Народної Партії, основні загрози руйнування держави вбачає в ігноруванні законності першими особами владної ієрархії, домінуванні особистих інтересів над суспільними, поспішністі з перебудовою системи влади. І все це коїться на фоні повної зношеності країни та вичерпаності її ресурсів.
На прес-конференції 8 вересня В. Литвин ще раз наголосив на рівновіддаленому позиціонуванні своєї політичної сили, сказав, що фракція народників у Верховній Раді не підтримує дії жодної із конфліктуючих сторін.
Лідери нового політичного тандему (БЮТ і Партія регіонів) не довіряють один одному, сподіваються переграт ... Читати далі »
Переглядів: 693 | Додав: narodna | Дата: 26.09.2008 | Коментарі (0)


24 вересня 2008 року Верховна Рада України 287 голосами прийняла в цілому Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (щодо збільшення фінансування видатків для підтримки агропромислового комплексу)».
За коментарем з даного питання ми звернулися до народного депутата України, члена фракції Блоку Литвина у Верховній Раді – Сергія Терещука.
Як сказав депутат: голосування засвідчило, що парламентарі переступили через власні політичні амбіції та прислухалися до ініціативи депутатської фракції «Блок Литвина» щодо допомоги селянам, які потерпають, не маючи змоги реалізувати вже вироблену продукцію та уберегтися від розорення.
Депутати фракції вдячні народним депутатам, які підтримали власним голосуванням зазначений закон за конструктивну співпрацю в інтересах селян. Аграрний сектор вимагає постійної уваги і підтримки держави та має бути пріоритетним напрямком розвитку націона ... Читати далі »
Переглядів: 658 | Додав: narodna | Дата: 26.09.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 23 24 25