Неділя, 19.05.2024, 13:43 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » Архів матеріалів
03.10.2008 р. в м.Умань в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами по вул.Комарова, 7 б відбулось урочисте зібрання з нагоди відкриття відділення для тимчасового перебування людей з особливими потребами. Серед запрошених міський голова Ю.І. Бодров, радник міського голови С.П. Ліпінська, голови депутатських фракцій та комісій, підрядники, керівники відділів та структур виконкому, підрядники, спонсори.
Відкривала урочисте зібрання заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення, депутат Черкаської обласної ради від Блоку Литвина Кучер Галина Михайлівна та, на правах господині, спільно з міським головою перерізали червону стрічку і відкрили кімнати для тимчасового перебування людей з особливими потребами.
Юрій Іванович Бодров вручив підопічним телевізор, директор міжрайонної торгової бази Бондаренко Тамара Василівка - килимову доріжку, голова міськрайонного товариства «Червоного Хреста» В ... Читати далі »
Переглядів: 654 | Додав: narodna | Дата: 09.10.2008 | Коментарі (0)

До проведення дострокових парламентських виборів необхідно ухвалити низку змін до законодавства у частині нормування виборів. Про це журналістам заявив сьогодні лідер блоку свого імені Володимир Литвин по завершенню консультацій у Президента. За його словами, такий висновок він зробив в результаті сьогоднішньої зустрічі. "Наскільки я зрозумів, Верховна Рада має сьогодні напружитися, прийняти зміни до деяких законів, які дозволили б уникнути судових позовів щодо правової дочасності виборів і водночас передбачити фінансування виборів", - сказав В.Литвин.
На думку нарародного депутата, у випадку, якщо Верховна Рада не підтримає дані законопроекти, вони будуть введені в дію указом Президента. В.Литвин також висловив упевненість в тому, що дострокові парламентські вибори все ж таки відбудуться. "Висновок один – вибори будуть", - сказав він.
РБК-Україна

Переглядів: 629 | Додав: narodna | Дата: 08.10.2008

Сьогодні відбулося засідання координаційної ради при голові обласної державної адміністрації по виконанню Указу Президента по підготовці заходів до 75-х роковин вшанування пам’яті жертв Голодомору. Участь в засіданні прийняв перший заступник голови Черкаської регіональної організації, керівник секретаріату Народної Партії Касян В. П.
Було висловлено ряд пропозицій та зауважень учасниками координаційної ради які повинні бути враховані у подальшій роботі.
Відділами обласної державної адміністрації було надано звіти про проведену ними роботу з даних питань. Внесені додаткові заходи пов’язані з вшануванням пам’яті померлих від голоду і висловлено своє ставлення до збереження пам’ятників ініціаторам Голодомору.
Переглядів: 671 | Додав: narodna | Дата: 08.10.2008

Народний депутат України Терещук С. М., на початку тижня зустрівся з депутатами міської та районних рад в м. Черкаси та активом міської парторганізації на якій проінформував про позиції Блока Литвина про політичну ситуацію в Україні. Ознайомив із заявою фракції Блока Литвина у Верховній Раді від 02.10.2008 року. Була обговорена робота первинних осередків по ознайомленню виборців із позицією В. Литвина у Верховній Раді України по створенню коаліції.
Питання знайшли широке обговорення та прийнято заходи по участі активу та депутатів-народників місцевих рад з даних питань

Прес-аташе Черкаської регіональної організації
Народної Партії
Переглядів: 736 | Додав: narodna | Дата: 08.10.2008

Сьогодні в м. Умань проходить свято День міста, в підготовці та проведенні свята активну участь приймають активісти Уманської міської організації Народної Партії.
На святковому зібранні міський голова Бодров Ю.І. оголосив рішення міської ради про присвоєння звання «Почесного громадянина міста Умань» ряду жителів міста, які протягом багатьох років внесли значний вклад у розвиток міста і мають вагомий авторитет в даний час.
Серед громадян, яким присвоєно дане звання є член виконкому Уманської міської організації Народної Партії, директор Уманської міської гімназії – Яременко Михайло Петрович.
Виконком Черкаської регіональної організації Народної Партії вітає Яременка М.П. з присвоєнням йому звання «Почесного громадянина міста Умань», а жителів міста зі святом!


Прес-служба
Черкаської регіональної організації
Народної Партії
Переглядів: 670 | Додав: narodna | Дата: 04.10.2008 | Коментарі (0)

Шановні освітяни!

Прийміть щирі вітання з Днем працівників освіти, уклін
за вірність своєму покликанню сіяти розумне, добре, вічне.
Навряд чи знайдуться у світі професії, які могли б зрівнятися з вашою за гуманізмом, устремлінням у майбутнє, за силою впливу на людину, її становлення і розвиток, формування внутрішнього світу.
Саме школа, освітяни відкривають перед нами планету знань, дають перші незабутні уроки добра, чесності та справедливості, любові до великої і малої Батьківщини. І кожен з нас, хоч яким шляхом він пішов у житті і чого на ньому досяг, неодмінно ставить у ряд найближчих і найдорожчих
людей Учителя – професіонала справді з великої літери, мудрого,
чуйного й уважного, несхитно і до останку відданого своїй справі.
Ця справа завжди була подвижницькою, аж до жертовності.
Та чи не найскладнішими стали останні півтора десятиріччя,
коли ви опинилися по суті віч-на-віч з цілим вузлом проблем ... Читати далі »

Переглядів: 735 | Додав: narodna | Дата: 04.10.2008

ШАНОВНІ УМАНЧАНИ!

Користуючись нагодою, – відзначенням 392-ї річниці з дня першої згадки про місто Умань, - щиросердно вітаю Вас, дорогі уманчани, з цим світлим святом.
392 роки – це значний рубіж в житті Вашого міста, яке має багаті і славні традиції. Сьогоднішнє свято дає привід підвести підсумки пройденого шляху, осмислити пережите і досягнуте, вшанувати кращих людей Умані.
Пишаюся тим, що уманчани усіх поколінь зробили вагомий внесок в історію свого краю та усієї країни. Відома роль міста Умані та визначні звитяги уманчан у Визвольній війні Богдана Хмельницького, подвиг Івана Гонти та його сподвижників під час Коліївщини, оспіваній великим поетом українського народу - Тарасом Шевченком.
Низько вклоняюся жителям, які проявили масовий героїзм у роки Великої Вітчизняної війни, підняли із руїн і попелу народне господарство, промисловість, школи і лікарні в повоєнні роки. В усі часи трудівники міста багато зробили для вирішення загальн ... Читати далі »

Переглядів: 679 | Додав: narodna | Дата: 03.10.2008 | Коментарі (0)

Зваживши на неодноразові прохання активістів Народної Партії та жителів м. Черкаси, виконком регіональної організації вирішив питання з облаштування громадської приймальні неподалік від центру міста.
З 10 вересня за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 227 (на розі вулиць Благовісна-Дашкевича) діє громадська приймальня народного депутата України Терещука С.М., а також депутатів Черкаської обласної та Черкаської міської рад.
Режим роботи:
понеділок-п`ятниця, з 9.00 до 17.00
Переглядів: 800 | Додав: narodna | Дата: 03.10.2008 | Коментарі (0)

Дорогі жителі міста Умань!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня міста.
Доля міста героїчна і багатостраждальна, ним володіли іноземні загарбники, палили і руйнували дотла, але Умань знову і знову відроджуваласть.
Сьогодні місто відоме у всьому світі своїми старовинними пам’ятками, багатою і цікавою історією та діячами культури. Умань чи не найбагатше на історико-культурну спадщину місто в Черкаській області. Лише дендропарк «Софіївка» зібрав під своєю назвою 101 пам’ятку історії і культури, що занесені до державного реєстру національного культурного надбання. Сучасна «Софіївка» – це не тільки пам’ятка садово-паркової архітектури, а й науково-культурний центр. В Умані є й інші, не менш яскраві та важливі пам’ятки, що надають місту духу неповторності та самобутності.
Упевнений, що діяльність жителів Умані буде направлена на подальший розвиток міста, а також збереження та примноження накопичених за багатовікову історію духо ... Читати далі »
Переглядів: 738 | Додав: narodna | Дата: 03.10.2008 | Коментарі (0)

Экс-спикер Верховной Рады и лидер парламентской фракции рассказал читателям «Комсомолки» о создании коалиции и вероятности досрочных выборов.

«Одноразовых» разговоров о счастье не приемлем»

- Владимир Михайлович, Андрей из Киева беспокоит. Насколько вероятно, что «коалиция трех» из БЮТ, НУ-НС и Блока Литвина все-таки будет создана в срок?

- В субботу я встречался с Юлией Тимошенко и на ее предложение изложил свое видение событий. Мы готовы формализовать наши отношения в Верховной Раде, ведь и до развала коалиции обеспечивали ее функционирование благодаря голосованию нашей фракции. Если нужно, то мы готовы вести речь о формальном участии в создании новой коалиции. Но от этого суть не изменится, Блок Литвина как работал, так и будет работать на благо народа.

Однако мы не воспринимаем ультиматумов, не приемлем «одноразовых» разговоров про украинское счастье. Я уверен, что нужно записать на одном листе бумаги наши принципы, все то, ... Читати далі »

Переглядів: 642 | Додав: narodna | Дата: 03.10.2008 | Коментарі (0)

Розвиток подій в Україні набуває все більш загрозливого характеру. Країна скочується у прірву. Суспільство втрачає життєво важливі соціальні та моральні орієнтири.

Значною мірою це спричинено гострим політичним протистоянням за участю усіх гілок та інститутів влади, причому зверху донизу.

Поставлена і реалізується одна мета – монополізувати владу, дискредитувати і добити своїх опонентів, штучно підвести країну до чергових дострокових виборів. Агресія досягла такого рівня, що організатори цих дій навіть не намагаються прикривати їх деклараціями про суспільні інтереси.

Ворожнеча між Президентом і Прем’єр-міністром України, яка створила тотальну напругу в українському суспільстві і набуває ознак неприхованої війни, несе пряму загрозу фінансово-економічному стану країни, її державному суверенітету.

Блок Литвина постійно пропонував і пропонує мотивовані кроки щодо недопущення ескалації політичного протистояння, отямлення влади та налагодження конструктивної роботи. Це, звісн ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: narodna | Дата: 03.10.2008 | Коментарі (0)

Шановні освітяни!

Вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти. На ваші плечі лягає відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців і за майбутнє нашої держави.

Схиляю голову перед мудрістю і жертовністю освітян, зусиллями яких твориться майбутнє України. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Упевнений, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження духовно багатої України.

Ви, не зважаючи на складну ситуацію в освітній галузі, незадовільне фінансування та мізерну заробітну плату, продовжуєте любити наших дітей, розкривати їхні таланти та обдарування. Адже ваша мудрість і великодушність залишаються з вихованцями на все життя. Наша політична сила зробить усе можливе, щоб ваша благородна, подвижницька праця належним чином винагороджувалася, а престиж звання вчителя та викладача неухильно зростав.

Бажаю вам, шановні ос ... Читати далі »

Переглядів: 709 | Додав: narodna | Дата: 03.10.2008 | Коментарі (0)

1 жовтня 2008 року у приміщенні прес-центру Черкаської обласної державної адміністрації відбувся круглий стіл з питань «Стан боротьби з наркоманією та шляхи його покращення», за участю керівників обласних осередків партій, представників органів державної влади та інших громадських організацій.
Більшість присутніх внесли дієві пропозиції по покращенню даної роботи.
Серед пропозицій, які було схвалено учасниками круглого столу, перший заступник голови Черкаської регіональної організації Народної Партії – Касян В.П. озвучив:
- До кінця року внести пропозиції до Законопроекту про загальнодержавну програму підтримки молоді на 2009-2015 роки.
- Розглянути на сесії обласної ради виконання програми про молодь та її фінансове забезпечення.
- Комісіям обласної ради внести пропозиції про виділення до 25% бюджетних коштів, одержаних від перевиконання плану надходжень до Обласного бюджету за 9 місяців 2008 року і направлення їх для зміцнення матеріальної бази дитя ... Читати далі »
Переглядів: 716 | Додав: narodna | Дата: 01.10.2008 | Коментарі (0)

Здатність до співчуття, готовність відгукнутися на чужу біду, прийти на допомогу в скрутну хвилину - здавна притаманні слов’янам. Відродження цих гуманних якостей набуває особливої актуальності й в наш час.
Проблеми людей з особливими потребами завжди хвилювали й Уманську міську громаду та її керівників, а особливо депутата-народника Черкаської обласної ради, голову Уманської міської організації Народної Партії Галину Михайлівну Кучер.
В місті Умань проживає понад 5 тисяч інвалідів. Всі вони потребують уваги та допомоги. 355 дітей-інвалідів до 18 років проходять ранню реабілітацію, отримують соціальні послуги в Центрі соціальної реабілітації дітей – інвалідів « Пролісок» та Центрі професійної реабілітації. Діти різних вікових груп та з різними категоріями захворювань. Існуючих приміщень для повноцінної реабілітації не вистачає.
Коли в місті Умань з’явилась нагода передачі будівлі їдальні військового містечка 25/149, що знаходиться по вул. Комарова, 7 б, до комуналь ... Читати далі »
Переглядів: 806 | Додав: narodna | Дата: 01.10.2008 | Коментарі (0)

«Є щасливі обдаровані народи, а є щасливо обдаровані натури», - писав Петро Чайковський. Таким щасливо обдарованим натурам доля відмірює щедро: і, здавалося б, нездоланні для людини труднощі, і, звичайно ж, успіх, тріумф. А компасом, у житті їх завжди є сумлінна праця.
Саме такою особистістю є Михайло Павлович Яременко. У нашому місті ім'я цієї людини та міська гімназія стали словами - синонімами.
Яким є портрет сучасного керівника кращої школи міста? Енергійний, молодий душею, надзвичайно працелюбний, постійно заклопотаний проблемами гімназії. Рідко коли побачиш його без газети, журналу чи книги в руках. «Учитель має постійно самовдосконалюватись», - стверджує Михайло Павлович. І сам є прикладом цього. А бути молодим допомагають улюблені заняття спортом у шкільному спортзалі... Чи стала школа його долею? Так. Такою нелегкою, але до глибини душі рідною.
Михайло Павлович народився 10 листопада 1936 року.
Понад 40 років лунає для Михайла Павловича заклична сим ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 716 | Додав: narodna | Дата: 01.10.2008

Шановні працівники бібліотек!

Щиро вітаю вас з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Сьогодні важко переоцінити роль культурно-просвітницьких осередків у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток освіти, збагачення духовного потенціалу суспільства. Бібліотека є важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. Задовольняючи наукові і культурні потреби громадян, бібліотеки забезпечують нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, одержання повного огляду інформації зі світового простору, сприяють піднесенню інтелектуального рівня народу.

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме в ... Читати далі »

Переглядів: 752 | Додав: narodna | Дата: 30.09.2008 | Коментарі (0)

Загальнообласна акція «Подаруй бібліотеці книгу» проходила протягом червня-вересня 2008 року по ініціативі виконкому Черкаського регіонального осередку ВМГО «Молодь за Литвина» та за сприяння місцевих організацій Народної Партії та Черкаської обласної організації Товариства «Знання» України.
За цей період було зібрано майже 3500 екземплярів книг різного тематичного напрямку.
30 вересня в рамках відзначення Всеукраїнського дня бібліотек представники молодіжної організації розвезли дані екземпляри книг в сільські бібліотеки Черкаської області.
Ми підтримуємо слова висловлені Головою Народної Партії у вітальні адресі працівникам бібліотек про те, що сьогодні важко переоцінити роль культурно-просвітницьких осередків у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток освіти, збагачення духовного потенціалу суспільства.
Бібліотека є важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. Задовольняючи науко ... Читати далі »
Переглядів: 753 | Додав: narodna | Дата: 30.09.2008 | Коментарі (0)

Депутат обласної ради Галина Кучер (Фракція «Народного блоку Литвина») разом з головою Катеринопільської районної ради Василем Цьоменком, депутатами районної ради Віталієм Кириленком, Анатолієм Зінченком зустрілися з жителями Кайтанівки Катеринопільського району. Питання, які порушували громадяни стосувалися різних сфер життя. Депутати терпляче вис-луховували людей, надавали консультації, занотовували питання, які потребують вивчення.
Громадянка К. цікавилася, який порядок забезпечення автотранс¬портом інвалідів. Жінка не лише одержала відповідь на запитання, яке її турбувало. Від Галини Михайлівни Кучер вона довідалася, що в Умані відкрито реабілітаційний центр для інвалідів, де вони можуть жити, навча-тися і освоювати професії, які їм під силу. Василь Григорович Цьоменко пообіцяв сприяння в тому, щоб юнак-інвалід зміг здобути загальну середню освіту. Конкретні консультації і поради одержала і мама дівчинки-інваліда.
Гомін у коридорі свідчив про те, що люди, які прийшли ... Читати далі »
Переглядів: 713 | Додав: narodna | Дата: 30.09.2008 | Коментарі (0)

29 вересня 2008 року відбувся розширений пленум Смілянської районної організації Ветеранів за участю членів виконкому регіональної та місцевої організацій Народної Партії на якому розглядались питання покращення співпраці первинних осередків партії з ветеранськими організаціями на місцях.
Більше половини ветеранських осередків в Смілянському районі очолюють члени Народної Партії .
Співпраця приносить позитивні результати у вирішенні соціально-економічних проблем людей похилого віку. Тільки за останні 2 роки, за рахунок коштів регіональної партійної організації, було придбано 8 велосипедів для соціальних працівників, які надають допомогу людям похилого віку за місцем проживання, 3 велосипеди придбані для працівників ФАПів, проведено поточний ремонт 6 ФАПів.
Крім того надано матеріальну допомогу 731 особі, на загальну суму – біля 67 тисяч гривень. За ініціативи голови депутатської фракції «Народного блоку Литвина» у Смілянській районній раді - Касяна В.П., в цьому ро ... Читати далі »
Переглядів: 648 | Додав: narodna | Дата: 30.09.2008 | Коментарі (0)

Шановні освітяни!

Вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти. На ваші плечі лягає відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців і за майбутнє нашої держави.
Схиляю голову перед мудрістю і жертовністю освітян, зусиллями яких твориться майбутнє України. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Упевнений, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження духовно багатої України.
Ви, не зважаючи на складну ситуацію в освітній галузі, незадовільне фінансування та мізерну заробітну плату, продовжуєте любити наших дітей, розкривати їхні таланти та обдарування. Адже ваша мудрість і великодушність залишаються з вихованцями на все життя. Наша політична сила зробить усе можливе, щоб ваша благородна, подвижницька праця належним чином винагороджувалася, а престиж звання вчителя та викладача неухильно зростав.
Бажаю вам, ш ... Читати далі »

Переглядів: 714 | Додав: narodna | Дата: 30.09.2008 | Коментарі (0)

Шановні педагоги, вихователі й освітяни!

Прийміть щирі привітання з Вашим професійним святом - днем працівників освіти!
У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, неодмінно з теплотою і любов'ю згадує свого першого вчителя, рідну школу.
Ви з високою відповідальністю служите найшляхетній справі і гідні самої щирої вдячності за терпіння, мудрість і вірність обраній професії.
Хочу виразити вам глибоку вдячність за вагомий внесок у підготовку і виховання молодого покоління - майбутнього нашої країни.
Від усієї душі бажаю доброго здоров'я, творчого довголіття, професійних досягнень, любові, щастя і благополуччя Вам!

Народний депутата України,
голова Черкаської регіональної
організації Народної Партії
С.М. Терещук

Переглядів: 787 | Додав: narodna | Дата: 30.09.2008 | Коментарі (0)

Шановні ветерани!

Прийміть мої найщиріші привітання з Днем ветерана! Ви зробили неоціненний внесок у зміцнення економічного, культурного та інтелектуального потенціалу української нації, перебороли нестерпні муки й випробування у різні часи становлення та розбудови нашої держави. Ваш досвід віри, єдності і прагнення до кращого, як ніколи, потрібні нам сьогодні.
Бажаю Вам міцного здоров’я, щоб всі хвороби обходили стороною. Нехай молодь ставляться до Вас з турботою і повагою. Залишайтесь в душі завжди молодими, бадьорими і веселими, зберігайте радість і оптимізм, заряджайте гарним настроєм всіх оточуючих. Хай мир і спокій буде у Вашому домі.

Народний депутата України,
голова Черкаської регіональної
організації Народної Партії
С.М. Терещук

Переглядів: 957 | Додав: narodna | Дата: 30.09.2008 | Коментарі (1)

24 вересня 2008 року Верховна Рада України 287 голосами прийняла в цілому Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (щодо збільшення фінансування видатків для підтримки агропромислового комплексу)». Це засвідчило, що парламентарі переступили через власні політичні амбіції та прислухалися до ініціативи депутатської фракції «Блок Литвина» щодо допомоги селянам, які потерпають, не маючи змоги реалізувати вже вироблену продукцію та уберегтися від розорення.
Депутати фракції вдячні народним депутатам, які підтримали власним голосуванням зазначений закон за конструктивну співпрацю в інтересах селян. Аграрний сектор вимагає постійної уваги і підтримки держави та має бути пріоритетним напрямком розвитку національної економіки.
Згідно прийнятого Закону збільшуються видатки з Держбюджету-2008 на фінансування агропромислового комплексу більш ніж на 1 млрд. 700 млн. гривень ще до кін ... Читати далі »
Переглядів: 629 | Додав: narodna | Дата: 30.09.2008 | Коментарі (0)

Учора, 4 вересня 2008 року, Верховна Рада ухвалила Закон України щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків. Законодавче вирішення цієї проблеми було одним із ключових завдань передвиборчої програми Блоку Литвина та Народної Партії, оскільки наша політична сила поставила собі за мету відновити соціальну справедливість у державі.
Депутатська фракція «Блок Литвина» вдячна народним депутатам за підтримку цього закону, за конструктивну, справді в інтересах громадян співпрацю. Адже єдиним показником ефективності політики в країні має бути зростання добробуту її людей.
До цього часу законодавством України не було передбачено дієвих правових механізмів комплексного вирішення житлової проблеми мешканців гуртожитків, що порушувало конституційне право на житло більше двох мільйонів наших співгромадян. Зважаючи на факти масового порушення житлових прав громадян, які, не маючи власного житла, змушені тривалий час проживати у гуртожитках, народними депутатами – ч ... Читати далі »
Переглядів: 875 | Додав: narodna | Дата: 30.09.2008 | Коментарі (0)

Україна увійшла не просто в черговий етап політичної кризи. Вперше вона втягується у політичну війну за участю трьох основних центрів впливу та трьох інститутів влади – Президент, Кабінет Міністрів, Верховна Рада.
До неї починають підключатися місцеві органи влади. З’являються перші оціночні заяви щодо подій в Україні з боку міжнародних інституцій та зацікавлених країн.
Українське суспільство поки що недооцінює небезпечність нинішньої ситуації з огляду на те, що усі роки незалежності – це постійна криза і відбулося звикання до неї. Вона стала для нас природним середовищем. А також через нав’язування людям спрощеного сприйняття подій.
Разом з тим, вже зараз належить усвідомити, що ця політична війна, якщо не попередити її розгортання, може мати непередбачувані тяжкі наслідки.
Особливо якщо враховувати такі додаткові обставини:
- згасання державотворчого імпульсу, кризу державності та національної ідентичності, за якими в у ... Читати далі »
Переглядів: 687 | Додав: narodna | Дата: 30.09.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 22 23 24 25 »