Неділя, 19.05.2024, 12:52 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Листопад » 20 » Вона завжди прийде на допомогу
Вона завжди прийде на допомогу
12:25

Про Людмилу Миколаївну Тетьору, як одного з найкращих керівників сільськогосподарського підприємства, кам'янчани та жителі району неодноразово дізнавалися із сторінок рідної газети. Та хто не знайомий з нею особисто, той не знає, яка вона господиня.

Мій батько, виховуючи мене і сестру, якось сказав, що якщо хочеш дізнатися який керівник, побувай у нього вдома.

На гостинах у сім'ї Тетьорів мені частенько приходиться бувати по роботі. І в гості я приходжу тоді, коли сонечко давно вже спочиває, бо як же по-іншому... коли ще і жнива в розпалі. Але ці люди завжди гостинно зустрінуть, вислухають, допоможуть.

Кожен куточок їх оселі і обійстя випромінює затишок. Відчувається гарний смак і почуття міри господарів. Кохається Людмила Миколаївна у квітах, які милують прохожого різноманітними барвами з ранньої весни до пізньої осені. Тут і примхливі троянди, запашні лілії, всім рідні чорнобривці та ще багато всіляких "заморських". До вподоби господині і кімнатні рослини та різноманітні композиції із штучних квітів. Поряд, на колишньому сільському звалищі, підіймається чималенький молодий сад фруктових дерев. який дбайливо посаджений руками господарів...

Дорога на роботу Людмили Миколаївни пролягає мимо шкільного подвір'я. «Та скільки я буду вже дивитися на ваш похилий паркан?», якось одного разу запитала вона мене та уважно вислухала мою відповідь. Відтоді пройшло не так багато часу. І красується наша школа за охайним парканом, парадний вхід кличе дітей оздобленими плиткою східцями. Школярі мають доступ до Internet. Такі зміни відбулися всього за пару місяців. І за всім цим стоїть наш директор СТОВ "Світанок" Людмила Миколаївна Тетьора. Поки виконувалися роботи, вона знаходила час в своєму щільному графіку, щоб зайти до школи, цікавилася, як просуваються справи, давала поради, співпереживала, ділилася планами на майбутнє.

Не за горами і Новий рік. Та я спокійна. том що ще жодного року учні нашої школи не залишалися без новорічних подарунків, які щиро дарує дітям дирекція СТОВ "Світанок" всім без винятку.

Прикипіла Людмила Миколаївна до Лебедівки і душею, і серцем. Ця жінка не тільки турбується про своїх підлеглих, а й ніколи не залишається байдужою до чужої біди. Вона разом із своїм чоловіком Олександром Миколайовичем завжди готова прийти на допомогу, незважаючи хто б це не був: чи колгоспник, чи пенсіонер, чи вчитель, чи працівник соціальної сфери, чи школяр, бо для них ми всі односельці. І тому зростають у цій сім'ї щирі, доброзичливі, виховані доньки Катя і Оксана. А як же може бути інакше?! Найкраще виховання, на мою думку, це виховання власним прикладом.

Ця жінка - чудова дружина, любляча мати для своїх дітей та вдячна донька для своєї матусі, а нещодавно вона отримала ще один почесний титул «теща». Та прийняли вони з чоловіком зятя в свою сім'ю як рідного сина, не намагалися заздалегідь сподобатися, а були такими як є: щирими, доброзичливими, відвертими, вимогливими.

Одного разу Людмила Миколаївна сказала, що для неї вчитель - це святе. І свої слова підкріплює конкретними справами. З першого дня, коли я очолила рідну школу і шанований мною колектив (а це вже 7 років), відчуваю її підтримку. Вона, як директор СТОВ "Світанок", надавала допомогу, коли обладнувався в 2004 році комп'ютерний клас, коли будувалася газова міні-котельня. коли прокладалася теплотраса від школи до приміщення дитячого садка, коли здійснювався капітальний ремонт покрівлі шкільного приміщення. А в 2002 році, коли потрібно було врятувати приміщення старої школи, на сільську толоку дощового осіннього дня Людмила Миколаївна прийшла одна з перших та ще й організувала майже всіх батьків. За що вам, всі добрі люди, велике спасибі.

Не пройшла не помітною повз Людмилу Миколаївну і громадська робота. Ніколи не стояла осторонь подій, що відбувалися в районі. Тому, своїх однодумців вона знайшла в Народній Партії. З перших днів Людмила Миколаївна зарекомендувала себе жвавим активістом. І не дарма, адже пориви творити людям добро були помічені, жителями району, завдяки їх підтримці вона стала депутатом Кам’янської районної ради. Як член виконавчого комітету Кам’янської районної організації Народної Партії, вона активно втілює в життя, рішення прийняті на благо земляків. Бо вірить в головну ідею партії, що скрізь потрібен порядок, як в домі, як в дворі, так і в районі.

Тому з нагоди професійного свята - Дня працівників сільського господарства - від імені всього педагогічного колективу хочеться побажати Людмилі Миколаївні квітучої молодості, невичерпної енергії, родинного затишку, вдячності від людей, а всім працівникам СТОВ "Світанок", батькам наших учнів — міцного здоров'я, сімейного благополуччя, добробуту та затишку у родинах, нехай доля ваша буде щасливою, з роси й води вам!

 

Г.І. Дудник

Кам`янська районна

організація Народної Партії

Переглядів: 588 | Додав: narodna
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]