Неділя, 19.05.2024, 11:13 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Грудень » 18 » Вольська Марія Рафаїлівна: "Чому я підтримую Литвина"
Вольська Марія Рафаїлівна: "Чому я підтримую Литвина"
13:44

Після закінчення відділу іноземної мови Житомирського педуінституту отримала направлення у середню школу села Стара Романівка, що у Новоград-Волинському районі Житомирщини. У Слободі-Романівській – сусідньому селі, де народився і навчався у восьмирічній школі Володимир Литвин, два роки не було вчителя іноземної мови. Мене як молодого фахівця вирішили довантажити, і так я стала вчителькою Володі у 5 класі. Школа стара, маленька, вулиці немощені, навесні землі довкола підтоплювались і доводилося ходити на роботу за 5 кілометрів. Пізніше, коли Володя піде до старших класів Старороманівської школи, цю відстань він долатиме щоденно.

Я особисто знала сім’ю Литвинів, його батьків і чотирьох дітей. Вся родина була надзвичайно працьовита. Діти виконували тяжку роботу на полі і вдома, але вчилися добре. На батьківські збори до школи постійно приходила мама Ольга Андріївна.

Мене вразив нинішній стан цього колись бідного села. За сприяння Володимира Литвина село газифіковано, всі дороги асфальтовані. Тут збудована чудова двохповерхова школа, тепер уже середня. Діє новий дитячий садок, до послуг селян їдальня. Духовні потреби вони задовольняють у гарній церкві. Я всім кажу, якби кожний з наших державних діячів, політичних лідерів гребли не під себе, а бодай зробили квітучим хоча б населений пункт, де народився, Україна вже не була б такою убогою.

У дев’ятому і десятому класах Старороманівської школи Володя запам’ятався своїм старанням, відповідальним ставленням до навчання, пристрастю до читання і захопленням історією. Вчитель історії Микола Хомич признавався учителем, що через інтерес Володі до тем, що виходили за межі шкільної програми, він змушений був і сам постійно поповнювати свої знання, готуватись до його несподіваних запитань. Зі свого предмету я не пам’ятаю випадку, щоб він був непідготовленим до уроку.

Зі свого життєвого і педагогічного досвіду я твердо знаю, що з таких дітей виростають добрі, чуйні, активні, успішні люди. Підтвердженням цьому є політична і державна кар’єра мого учня Володимира Литвина. Це виключно чесна, інтелектуальна людина, кому у великому і малому можна довіритись. А ще він високоосвічений фахівець, серйозний науковець, заслужений державний діяч, політичний лідер, який не відірвався від народу, живе з ним і щиро турбується про його долю. Переконана, що з усіх претендентів він найбільше підготовлений до виконання обов’язків Глави держави.

Я живу між простих людей і знаю, що вони стомилися від безперервного протистояння, хочуть миру і спокою. Своїм співрозмовникам постійно наголошую, що тільки Литвин може урівноважити ситуацію в суспільстві. Він не буде жонглювати законами, а навпаки через їх сталість забезпечить стабільність в країні, прогнозованість у роботі підприємств, розвитку бізнесу. Досить з нас революцій, нам треба працювати, потрібно творити добро, а не сіяти зло. Литвин не потребує ні напору, ні хитрощів його конкурентів. Він потрібен країні таким, яким він є, буде затребуваним у парламенті навіть тоді, коли не стане Президентом. Тому я особисто і мої діти – донька, два сини голосуватимуть за Литвина.

Звертаюсь до тих, хто сумнівається – врахуйте мої аргументи, мою пораду і помилки ви не допустите.

 Вольська Марія Рафаїлівна,

пенсіонер, жителька Черкас, учителька Володимира Литвина

Переглядів: 484 | Додав: narodna
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]