Неділя, 19.05.2024, 15:12 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Червень » 4 » Радує те, що народники міста створили дійову команду
Радує те, що народники міста створили дійову команду
13:19

Своє бачення ролі міської організації Народної Партії у житті міста висловили члени її виконкому

Борисенко Володимир Михайлович, головний лікар дитячої міської лікарні.

Серйозним викликом для Черкас є неблагополучна екологія. Найбільше потерпають від цього діти. Велика кількість їх уже в ранньому мають гострі захворювання кишково-шлункового тракту. Міська організація Народної Партії, маючи у своєму складі чимало медичних працівників, могла б виступити ініціатором щодо зкоординованого наступу на ці підступні хвороби медиків, органів влади, громадськості.

Чому потрібно діяти саме так?

Ацетон у дітей піднімається не тільки від шкідливих викидів хімічних підприємств. Скоріше – це наслідок нездорового способу життя. Серед поширених факторів захворювань малят є неправильне їх харчування, а також безпосередньо матерів, які з молоком передають дітям шкідливі речовини. Негативний вплив справляє тютюнопаління, вживання алкоголю.

Словом потрібна системна санітарно-просвітна робота в медичних закладах, садках, школах, з молодими батьками. Поліпшенню якості їжі могла б добре послугувати заготівля в екологічно чистих районах області необхідної для міста кількості овочів і фруктів.

Сіпко Андрій Антонович, голова Соснівської районної організації Народної Партії

Радує те, що у нас створена дійова команда. А напрямки діяльності – це галузі освіти, медицини, екології, які необхідно наблизити до запитів людей.  У партійній справі нам потрібно провести ревізію своїх рядів, відкрити доступ до Народної Партії всім, хто хоче бути у ній за своїми переконаннями

Казарін Леонід Миколайович, голова Придніпровської районної організації Народної Партії

Попереду непочатий край роботи. Люди хочуть, щоб їх чули, вони звертаються до нас із проханнями надати допомогу із самих простих побутових питань. І ми маємо предметно на ці звернення реагувати, особливо у наверненні до людей комунальних служб. У всіх починаннях нам потрібні союзники – ради ветеранів, громадські організації, соціальні служби, над чим ми вже працюємо.

Ященко В’ячеслав Євгенійович, керівник секретаріату міської організації.

Нам досі бракувало довіри людей, бо не вистачало тих добрих справ, про які ми говоримо нині. Ми продовжуємо вивчати проблеми міста, особливо зі створення реальних робочих місць, нових інноваційних проектів 

Дяков Ігор Валерійович – перший заступник голови міської організації Народної Партії.

Мені імпонує, що до нашої команди ввійшли представники науки, медицини, освіти, підприємці, молодь. А це запорука того, що нас краще розумітимуть виборці. Бажання одне – давайте працювати, робити земні добрі справи для людей.

Це побажання дружньо підтримали всі учасники діалогу. Хай нашим лозунгом стануть слова: «Я сказав – я зробив», - вирішили вони.

 

Записав Микола Костецький 

Переглядів: 955 | Додав: narodna
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]