Неділя, 19.05.2024, 14:56 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Листопад » 16 » Привітання Політвиконому Народної Партії до Дня працівника сільського господарства
Привітання Політвиконому Народної Партії до Дня працівника сільського господарства
09:41

Шановні працівники сільського господарства!


Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівника сільського господарства. Відзначення цього свята – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, адже аграрний сектор економіки країни є базовим і разом з іншими становить основу життя держави та добробуту її громадян.

Проте сьогодні державі належить докласти багато зусиль, аби забезпечити розвиток сільського господарства, передусім надати належне фінансування агропромисловому комплексу. Народники добре знають проблеми сільського господарства і саме тому Фракція «Блок Литвина» у Верховній Раді України виступила ініціатором збільшення його фінансування і зробила все можливе, щоб більшість депутатів парламенту підтримала цю ініціативу. Наша політична сила сподівається, що ці позитивні зрушення будуть першою, але не останньою цеглиною у майбутньому міцному фундаменті відродження та подальшого розвитку українського села.

Переконані, що на дбайливе ставлення, самовіддану працю працівників сільського господарства та підтримку свідомих українських політиків українська земля відгукнеться щедрими врожаями.

Зичимо успіхів у роботі, міцного здоров’я і людського щастя вам і вашим родинам. Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання.

Політвиконком Народної Партії
Переглядів: 623 | Додав: narodna
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]