Неділя, 19.05.2024, 06:46 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Грудень » 5 » Привітання Політвиконкому Народної Партії до дня Збройних сил України
Привітання Політвиконкому Народної Партії до дня Збройних сил України
10:44

Шановні співвітчизники!

Щиро вітаємо вас зі святом – днем Збройних сил України.

Армія є одним із основних елементів стабільного та впевненого розвитку української держави, а тому й рівень забезпечення військових має бути відповідним до покладених на них завдань. На превеликий жаль, сьогодні не всі розуміють важливість власної армії, призначення якої захищати суверенітет та незалежність держави від зазіхань з боку інших держав.

Нині українська армія ледве виживає, отримуючи мізерне фінансування, що унеможливлює виконання поставлених завдань. До складнощів військової служби додаються численні життєві проблеми, насамперед житлово-побутові, які не додають оптимізму і наснаги офіцерському корпусу, особливо молодому поколінню військовослужбовців, які опановують майстерність військової справи. Саме від них залежить безпека нашої держави, мир і спокій українського народу.

Народна Партія пропонує забезпечити фінансування Міністерства оборони у межах від 2% ВВП, відновити престиж військової служби через гарантоване забезпечення житлом військовослужбовців, забезпечити повну компенсацію витрат військовослужбовців на оренду житла, визначити видатки на будівництво житла військовим як захищену статтю бюджету, не допускати обмеження пенсійних виплат військовим пенсіонерам, зберегти у повному обсязі мережу військових госпіталів. Ми переконані, з впровадженням цих норм українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

Віримо, що Збройні сили України й надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед нашою країною, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.

Політвиконком Народної Партії


Переглядів: 561 | Додав: narodna
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]