Неділя, 19.05.2024, 13:25 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Листопад » 16 » Привітання Політвиконкому Народної Партії до Дня студента
Привітання Політвиконкому Народної Партії до Дня студента
09:45

Шановні студенти!

 

Щиро вітаємо вас зі святом – Днем студента.

Студентська молодь завжди була найбільш волелюбною, активною та небайдужою  верствою суспільства. Ви глибше та емоційніше переживаєте процеси, що відбуваються в країні.

Студентице майбутнє нашої країни, провідники соціальних змін, економічного та технічного прогресу. Ваша творча уява, наснага і життєвий потенціал мають визначальне значення для розвитку держави. Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, ставити перед собою досяжну мету і досягати свого – таким має бути кредо сучасного студента.

Здобуття вищої освіти – це нелегка праця, вона потребує високої внутрішньої організованості, культури і системності. Сутність освіти – це не лише знання, а й долучення до духовного спадку цивілізації та скарбів української культури. Ми впевнені, що ви розумієте всю важливість тих знань, які здобуваєте сьогодні у своїх навчальних закладах.

Прагніть пізнати незвідане, творчо мисліть, сміливо занурюйтесь у світ високих технологій, шукайте нові рішення, добивайтесь свого  і майбутнє належатиме вам!

Зичимо вам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів. Нехай завжди з вами будуть вірні друзі, мудрі наставники, досвідчені колеги, надійні партнери та нехай на все життя залишиться з вами радість чудових студентських років!

 

Політвиконком Народної Партії
Переглядів: 484 | Додав: narodna
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]