Неділя, 19.05.2024, 12:52 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Травень » 27 » Привітання голови Черкаської регіональної організації Народної Партії С.М. Терещука зі святом «Останнього дзвінка»
Привітання голови Черкаської регіональної організації Народної Партії С.М. Терещука зі святом «Останнього дзвінка»
12:10

Шановні педагоги, студенти і учні Черкащини!

Сердечно вітаю усіх педагогів, учнів і студентів, їх батьків із святом «Останнього дзвінка», що широко відзначається в Україні!

Загальновідомо, яке значення для суспільства має рівень освіти, розвиток науки. Саме вони є рушійними силами прогресу, в значній мірі визначають суспільний достаток, авторитет країни серед світової спільноти.

Визначальна роль у цій великій загальнонаціональній справі належить педагогам, котрі наполегливо ведуть дітей, юнаків і дівчат у світ знань, виховують їх патріотами своєї Вітчизни.

Фракція «Блоку Литвина» у Верховній Раді докладає багато зусиль щодо посилення державної підтримки освіти, забезпечення конституційних прав громадян на отримання ґрунтовних знань. Цьому питанню приділятимемо постійну увагу і надалі, бо наше суспільство ще в боргу перед Учителями і школою в цілому.

Щиро зичу педагогам Шевченкового краю успіхів, нових здобутків на освітній ниві, а учням і студентам – у навчанні. Бажаю усім Вам міцного здоров’я і творчого натхнення, святкового настрою, щасливих днів життя, миру, благополуччя і всіляких щедрот! Із святом, шановні друзі!

 

 

Голова Черкаської регіональної організації

Народної Партії

С.М. Терещук

Переглядів: 1004 | Додав: narodna
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]