Неділя, 19.05.2024, 10:58 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Грудень » 18 » Олександр Ружицький: «Чому буду голосувати за Володимира Литвина?»
Олександр Ружицький: «Чому буду голосувати за Володимира Литвина?»
13:47

 

Уважно вчитуюся в програму кандидатів на пост глави держави. Окремих із них знаю особисто, знаю їх минулу діяльність, знаю на що вони здатні. А тому можу сказати, чого варті їх обіцянки про земний рай і манну небесну. На жаль в основному йде масове зомбування виборців, цинічне введення їх в оману аби заручитися голосами на підтримку. Дуже хотілося б щоб кожен із виборців 17 січня наступного року перед тим як поставити позначку в бюлетені замислився над майбутнім України, усвідомив що, воно залежить і від нього.

Особисто я свій вибір зробив давно. Буду без будь-якого сумніву голосувати за Володимира Литвина. Це людина високих моральних чеснот, син хліборобів, знає ціну хліба, відомий у світі політик і вчений.

Мені імпонує, що він єдиний із кандидатів, в якого дійсно чисті руки, не пов’язаний із олігархами, ніколи і нічим себе не осоромив. Він єдиний, хто чесно каже, в якому стані знаходиться Україна, називає винуватців, котрі штовхнули країну до безодні, породили масове безробіття і масову бідність людей.

Але Литвин не тільки каже народу правду (яка багатьом кандидатам на булаву крутить в носі), а й пропонує цілісну програму порятунку України. Саме порятунку, бо далі наш працьовитий талановитий народ так жити не може, він приречений при владі, яка ось 18 років мучить Україну, на вимирання.

Я за Литвина, бо його Програма охоплює всі сторони нашого буття, побудована на економічному потенціалі України, її природних багатствах. Головне, щоб вони використовувалися в інтересах всього народу, а не купки олігархів. Саме Володимир Литвин гідний високої честі – бути Всенародним Президентом

 

Олександр Ружицький – ветеран праці.

Переглядів: 792 | Додав: narodna
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]